MINULLE
TÄRKEÄÄ

Suomi on tulevaisuudessakin hyvä paikka asua, kun hyödynnämme alueidemme ja ihmisten erilaisuuden voiman. Yhdessä rakennamme turvallista arkea joka puolella Suomea.

Turvallinen arki vauvasta vaariin

Jokaisen on voitava tuntea turvallisuutta omassa elämässään kaikissa elämänvaiheissa. Yhteiskunnan on tarjottava hyvä perusturva ja tilanteen mukaan joustava turvaverkko. Turvallisuus on myös tietoutta siitä, että tarvittaessa poliisi on saatavilla, saan sairastuessani hoitoa, läheiseni voivat hyvin ja kotini on oma paikkani.

Osaava kasvu koko maakunnassa

Haluan, että kaikille on tarjolla yhdenvertaiset mahdollisuudet menestyä ja hyödyntää omia vahvuuksiaan. Pirkanmaalla elinvoimaisuuden ja saavutettavuuden sekä osaamisen ja kansainvälisyyden on ulotuttava joka nurkkaan. Nuorten on saatava laadukasta koulutusta ja mahdollisuus elämänsä rakentamiselle. Alueen yrityksille on taattava osaava työvoima.

Yrittäjyydellä ja biotaloudella toimeentuloa

Suomalainen yrittäjyys on vahvasti nostanut Suomen taloutta viime vuosina, kun sen tieltä on raivattu esteitä. Suomalainen ruoka on maailman parasta. Maanviljelijän kustannuksella tehdyn halpuuttamisen aika on ohi. Pystymme tuottamaan energiamme ja vientituotteemme tehokkaasti ja ilmastoystävällisesti. Tästä arvokkaasta työstä on saatava oikeudenmukainen korvaus.

Close Menu