Arto Pirttilahti

TET-harjoittelu on jo lopuillaan

Keskiviikko 22.11.

TET-harjoitteluni on kestänyt nyt reippaasti yli viikon ja on jo lopuillaan. Viime kirjoituksesta on kulunut jo muutama päivä ja olen ehtinyt, tehdä vaikka ja mitä näiden päivien aikana.

Tämän toisen TET-viikon aloitin taas Nikon luona päätalolla. Siellä kirjoittelin mediaseurantaa ja blogikirjoitusta edustaja Pertti Hakasen sivuille.

Tiistaina tulin takaisin tänne Pikku Parlamenttiin Paulalle. Tiistaina päiväni alkoi sillä, että leimasin noin. 270 joulukorttia ja sen jälkeen lähdimme Paulan kanssa käymään kanslian kokouksessa ja valiokunnan suunnittelukokouksessa. Kokouksien jälkeen menin lehtien lukusaliin etsimään tietoa Aamulehdestä Pirkanmaan piirihallituksen kokouksesta. En löytänyt kokouksesta paljon mitään tietoa lehdistä, mutta niitä oli kumminkin mukavaa selailla.

Tämän jälkeen lähdimme Paulan kanssa tapahtumaan, joka järjestettiin Pikku Parlamentin auditoriossa. Tapahtuma käsitteli Euroopan tulevaisuutta. Siellä puhumassa oli presidentti Martti Ahtisaari ja pääministeri Juha Sipilä. Oli hienoa päästä osallistumaan tuohon tapahtumaan, se oli todella mielenkiintoinen. Tämän päivän suunnitelmista en ole vielä varma, mutta eiköhän ne päivän aikana selviä.

Loppuun pitää vielä sanoa, että aika täällä on mennyt todella nopeasti ja tekemistä on ollut täällä monipuolisesti ja vieläpä kivaa sellaista.

Siirry sivun alkuun
facebook