Arto Pirttilahti

Arvi 1/2017

24.2.2017

Hei!

Valtiopäivätyö käynnistyi jälleen helmikuun alussa. Työtä ja pohdittavaa riittää. Useat uudistukset alkavat saada lopullista muotoaan. Normien purkaminen ja sujuvoittaminen on hyvässä vauhdissa. Hallituksen toimet alkavat purra ja taloudessa näkyy positiivisia merkkejä. Keskustan eduskuntaryhmä puhkuu tarmoa. Olemme hienosti yhteen hitsaantunut joukko, kun hallituskauden puoliväli lähestyy.

ARVI on ollut tauolla valitettavan pitkään. Nyt palaamme säännölliseen ilmestymisrytmiin. Tämän vuoden aloitamme yhdellä teemalla - Kuntavaalit2017. Tämä viikonloppu hankitaan ehdokkaita. Ensi viikon ARVIssa käyn läpi taas ajankohtaista politiikkaa.

Keskustan eduskuntaryhmä jalkautuu koko Suomeen 2.-6.3.2017. Olemme tavattavissa yli sadassa tapahtumassa. Sunnuntaina 5.3. Keskustan varapuheenjohtaja Katri Kulmuni on mukana Pirkanmaalla. Koko ohjelman löydät tästä linkistä Keskustan eduskuntaryhmä liikkeellä. Oman ohjelmani löydät nettisivuiltani tästä linkistä Tavataan!.

Kuntavaalit2017.
Kuntavaalit ovat kevään voimanponnistus. Suomen kuntoon laittamiseksi tarvitsemme vahvaa keskustalaista osaamista myös kunnan päätöksentekoon. Haemme vahvaa valtakirjaa suomalaisilta luotsataksemme kunnat läpi maakunta- ja sote-uudistuksen. Haluamme olla mukana luomassa elinvoimaisia kotikuntia ja maakuntia.

Keskustan aatteen ja arvojen vahvana pohjana on huolenpito. Se on myös kuntavaaliteemamme. Kunnan tehtävät muuttuvat uudistusten myötä. Kunnissa voidaan jatkossa keskittyä enemmän lähiympäristön tehtävien hoitoon. Se on arjen turvaamista ja kotiseudun kehittämistä. Kunnissa on entistä enemmän kannettava vastuuta oman alueensa kehittämisestä ja hyvinvoinnista.

Ehdokasasetteluun on aikaa vielä 4 päivää eli 28.2.2017 asti. Nyt on loppukirin aika. Ehdokasasettelun onnistumisella on merkittävä rooli hyvän vaalituloksen aikaansaamisessa. Keskustan puoluesihteeri Jouni Ovaska on ehdolla Tampereella. Se on hieno juttu! Itse olen ehdokkaana Mänttä-Vilppulassa. Kannustan sinuakin lähtemään ehdolle kuntavaaleissa!

Ota suoraan yhteyttä Keskustan kunnallisjärjestöön, piiritoimistoon tai minuun, jos haluat lähteä ehdokkaaksi. Voit kertoa meille myös, jos tiedät varteenotettavan ehdokkaan, niin me otamme yhteyttä häneen.

Kunnallisjärjestöjen yhteystiedot löydät: www.pirkanmaankeskusta.fi
Keskustan Pirkanmaan piiri, toiminnanjohtaja Jaana Viilo, 040 767 3419, jaana.viilo@keskusta.fi
Kansanedustaja Arto Pirttilahti, 0500 114 434, arto.pirttilahti@eduskunta.fi

Kuntavaalit2017: huolenpitoa - huomennakin.

Vaalipäivä 9.4.2017
Ennakkoäänestys kotimaassa 29.3.-4.4.2017
Ennakkoäänestys ulkomailla 29.3.-1.4.2017

 

 


Siirry sivun alkuun
facebook