Arto Pirttilahti

Torstai 28.4.

Priorisointia ja kokouksia


Kun astelin Pikkuparlamenttiin aamulla, kauhistelin, että tämä on jo toiseksi viimeinen työpäivä täällä. Joka päivä on sujahtanut ohitse hirmu nopealla vauhdilla, mutta toivottavasti tämä päivä tuntuu edes hieman pidemmältä, sillä jään "yliajalle" katsomaan eduskunnan kyselytuntia lehterille. Mutta ennen tätä oli myös monenmoista toimintaa.

Aamulla ensimmäisenä ojensin Artolle luettavaksi Panama-paperitiivistelmäni, ja sain kuulla, että se oli napakka teksti, sekä pari muuta rakentavaa kommenttia. Kävimme Arton kanssa lävitse paksua kutsukorttipinoa ja mihin niistä hän ehtisi menemään. Ja kuten kenenkään rahkeet eivät ihan kaikkeen aina riitä, kutsut täytyi vain priorisoida ja joillekin kutsuille piti vain sanoa ei.

Sain laittaa kutsuilmoitukset Arton kalenteriin, ja huomasin, miten kätevän kalenterikokonaisuuden Paula ja Arto ovat luoneet. Tietyt kuviot, värit ja muut symbolit tarkoittivat jokainen omia asioitansa, joten kalenterin luku kävi sutjakasti. Muutenkin tämän viikon aikana on selvinnyt, miten itse edustaja ja hänen avustajansa tekevät näkymätöntä taustatyötä, jolla on kuitenkin merkitystä ja se on tärkeä osa isompaa kokonaisuutta.

Tässä välissä olin hetken lukemassa lehtiä, ja kirjoitin Paavo Väyrysen kansalaisaloitteesta sekä Britannian kansanäänestyksestä koskien EU-jäsenyyttä. Pääsin mukaan Keskustan eduskuntaryhmän viikkotiedotteen suunnittelupalaveriin, joka oli hyvin sokkeloisen reitin päässä toimistoltamme. Viikkarikokouksessa oli mukava ja rento tunnelma. Tämän jälkeen on vielä ryhmäkokous, mitä odotan, sillä se on kuulemma mielenkiintoinen.

Siirry sivun alkuun
facebook