Arto Pirttilahti

Tiistai 26.4.

Arton ensimmäinen tapaaminen


Kun aamulla saavuin toimistolle, sain ensimmäisenä soiton Paulalta. Hän kertoi olevansa kipeä, ja tämän päivän poissa töistä. Menin hetkeksi tutkimaan tämän päivän uutisia lehdistä, kunnes Arto saapui junalla Helsinkiin ja Pikkuparlamenttiin.

Heti ensimmäisenä sain huomata, että Arto on mukava ja rento, ja hänen kanssaan työskentely on sujuvaa ja mutkatonta. Hän tulosti minulle pohjatietoa Panama-papereista, joista aloin kirjoittamaan tiivistelmää. Seuraan koko viikon, miten Panama-paperiuutiset kehittyvät.

Kävimme myös toisen TET:iläisen ja hänen avustajansa kanssa valiokuntavastaavien kokouksessa. Kokous oli lyhyt ja rauhallinen. Loppupäivästä aloin seuraamaan eduskunnan täysistuntoa televisiosta käsin samalla, kun kirjoittelin tätä blogitekstiä.

Tänään Pikkuparlamentti oli paljon eloisampi, sillä myös kansanedustajat tulivat tänne töihin. Näin monia kuuluisia poliitikkoja, mikä oli mielenkiintoista, sillä he näyttävät livenä hieman erilaisilta kuin televisiossa. Nyt toisena päivänä täällä töissä ollessa huomaa, miten työpäivät viuhahtavat nopeasti ohitse, ja talon hyvä ja rento ilmapiiri korostuu entisestään.

Siirry sivun alkuun
facebook