Arto Pirttilahti

Kesäpuuhia

20.7.2015

Eduskunta on ollut istuntotauolla heinäkuun alusta asti. Kreikka on pitänyt Suuren valiokunnan kuitenkin kiireisenä. Olemme kokoustaneet useaan otteeseen ja tiukallakin aikataululla.

Viime viikolla ehdin kokousten välissä pari päivää mopoilemaan. Käytiin MC Forest Brothers porukalla Kotkassa, Vaalimaalla, Salpalinjan museossa, Verlassa ja Lahdessa. Sattui sopivat sateettomat kelit kohdalle.

Kesätapahtumissa on ollut mukava vierailla, vaikkei Suomen suvi kelien puolesta ole ehkä parastaan tarjonnut, vielä. Kotikylällä Pohjaslahdella pidetään ensi lauantaina Heinämarkkinat ja elokuun ensimmäisenä lauantaina kylän tanssilavalla Metsäiltamat.

Tervetuloa morjestamaan kylän tapahtumiin!

Eduskuntatyö jatkuu täysipainoisesti syyskuun alussa. Suuri valiokunta kokoontuu jo aiemmin ja eduskuntaryhmäkin aloittaa työnsä elokuussa. Kesän aikana kerään ehdotuksianne normien purkamiseksi.

Eduskuntaryhmän byrokratian purkamisen valmisteluryhmät järjestäytyivät juuri ennen istuntotaukoa. Ne pääsevät todenteolla hommiin syksyllä, mutta nyt on loistava aika valmistautua byrokratian kukkasten kitkemiseen.

Laita ajatuksia ja normien purkuehdotuksia minulle vaikkapa näiden sivujen "Ota yhteyttä" -osion kautta.Voit lukea lisää näistä talkoista Keskustan nettisivuilta

http://www. keskusta. fi/Suomeksi/Politiikka/Puretaan- byrokratiaa

PS. Uusista valiokuntapaikoistani voit käydä lukemassa Tiedotteet-osiosta.

Siirry sivun alkuun
facebook