Arto Pirttilahti

Me saimme työhallituksen

1.6.2015

Maassamme on uusi hallitus, Sipilän työhallitus. Hallituksen muodostaminen ja salkkujako on ollut rohkeaa politiikkaa. Suomi ansaitsee johtajuutta.

On parempi olla aktiivinen tekijä muutoksessa kuin olla sen vietävänä. Tämä pätee kaikkiin suomalaisiin. Haluamme muutosta, mutta meidän on myös uskallettava muuttua. Sipilän työhallitus lähtee uudistamaan Suomea, jotta voisimme säilyttää hyvinvointimme.

Eduskunnassa alkaa tiistaina 2.6. keskustelu hallitusohjelmasta. Keskustelua jatketaan täysistunnossa keskiviikkona. Torstaina äänestetään luottamuksesta. Valtiopäivätyö pääsee pikkuhiljaa vakiintuneeseen rytmiin.

Täysistuntosuunnitelma on valmis kesäkuun loppuun asti ja valiokuntien lopulliset kokoonpanot vahvistetaan täysistunnossa tiistaina 9.6. Toivon voivani jatkaa työtäni talousvaliokunnassa.

Lämpimät onnittelut kevään valmistuneille! 
Toivotan menestystä uusille poluille. Kotonani juhlittiin tyttären valmistumista yo-merkonomiksi ja nuorimman pojan lakkiaisia. Nuorimmaisen polku johtaa seuraavaksi teknilliselle yliopistolle. Jälkikasvusta polvi näköjään paranee.

Siirry sivun alkuun
facebook