Arto Pirttilahti

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Julkaistu Vilppulan Joulussa 2012

Nämä perinteiset toivotukset kuuluvat jälleen ympärillämme vuoden viimeisten viikkojen aikana. Toivomme itsellemme ja lähimmäisillemme hyvää ja onnellista tulevaisuutta. Monilla maailman mittareilla Suomi on ollut kärjessä onnellisen asumisen maana, mutta mistä onnellisuus koostuu? Uskon, että onnellisuus alkaa myönteisyydestä. Se on oman elämän merkityksellisyyden ja arvon kokemista. Onnellisuus on arjen pienissä asioissa.

Mänttä-Vilppulan kaupungin tehtävä on järjestää asukkailleen edellytykset onnellista uutta vuotta varten. Käytännössä tämä tarkoittaa hyvien palveluiden tasapuolista saatavuutta kaupungin eri osissa. Hyviä palveluita voidaan tarjota, kun kaupunki on elinvoimainen. Elinvoimaisuutta ylläpidetään edistämällä yritysten suotuisaa toimintaympäristöä ja uusien työpaikkojen syntyä. Kaupungin tehtävänä on myös huolehtia turvallisesta ja viihtyisästä elinympäristöstä, vahvistaa yhteisöllisyyttä ja asukkaiden luottamusta tulevaan. Kaupungin tulee muistaa, että jokainen sen asukas elää elämänsä parhaita vuosia juuri nyt.

Uuden vuoden haasteista oma kaupunkimme selviää myönteisellä asenteella, reippaalla otteella ja yhteistyöllä. Minulla on ollut kunnia toimia kaupunginvaltuuston puheenjohtajana kuluneet neljä vuotta. Näistä vuosista kiitän kaupunkilaisia. Kehotan kaikkia unohtamaan hetkeksi ajan ja nauttimaan joulun tunnelmasta.

Siirry sivun alkuun
facebook