Arto Pirttilahti

OMA EDUSTAJASI.


Voit seurata toimiani eduskunnassa alla olevasta linkistä: Valtiopäivätoimet


Ihmisen arvoinen yhteiskunta tehdään yhdessä.


Arjen turvaa maalla ja kaupungissa.

Fiksummin tekemällä turvaamme palvelut lähellä ihmistä. Meillä on vapaus valita kodin paikka.

Kaikki mukana.

Huolehditaan itsestämme ja läheisistämme vauvasta vaariin. Tuetaan perheitä eikä anneta lasten ja nuorten syrjäytyä. Yksinelävät eivät saa jäädä yksin. Eläkeläiset ansaitsevat reilun toimeentulon ja palvelunsa.

Yrittäjyyttä ja työtä.

Pirkanmaa tarvitsee 20 000 uutta työpaikkaa. Yrittäjyyttä on kannustettava, työllistämisen kynnyksiä madallettava. Pienyritysten verotaakkaa on kevennettävä.

Tasapainoinen Pirkanmaa.

Koko maakunta menestyy, kun vahvan keskuskaupungin ympärillä on vireitä pikkukaupunkeja ja elävä maaseutu.

Kasvun mahdollisuus - Luonnonvarojen kestävä käyttö.

Maa- ja metsätalous sekä jalostava teollisuus mahdollistavat 10 000 uutta työpaikkaa Pirkanmaalle. Parannetaan niiden toiminta edellytyksiä. Biotalous haastaa keskittämisen ja voimistaa paikallisuutta.

Koulutuksella tulevaisuutta.

Lähikoulu on lapsille ja nuorille turvallinen paikka oppia. Oppisopimuksen kehittäminen antaa lisää vaihtoehtoja. Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen yhteyksiä yrittäjyyteen ja työelämään on edelleen parannettava.

Toimivia yhteyksiä.

Tieverkkomme vaatii parannusta nopeasti, ylläpidosta säästäminen on tuhlausta. Raiteitakin tarvitaan. Toimivat tietoliikenneyhteydet turvaavat palvelujen saatavuuden ja elinkeinojen kehittymisen tasapuolisesti.

Kohti puhdasta kotimaista energiaa.

Kotimaisen bioenergian hyödyntäminen parantaa työllisyyttä, energiaomavaraisuuttamme ja vaihtotasettamme. Se on myös tärkeä askel tavoitellessamme vähähiilisempää yhteiskuntaa.

Normien purkutalkoot.

Yritteliäisyys ja toimeliaisuus eivät saa jauhaantua byrokratian hampaisiin. Viranomaisvalvonnasta pitää päästä luottamusyhteiskuntaan. 

Siirry sivun alkuun
facebook