Arto Pirttilahti

Suomi kuntoon!

Perjantai 6.2.2015

Käynnissä olevien valtiopäivien täysistuntopäiviä on jäljellä 20. Työtä eduskunnassa on vielä paljon tehtäväksi ennen kuin maaliskuun 13. päivä koittaa, jolloin vaalitauko alkaa. Hyvä, jos ehditään kaikki esitykset käsitellä.

Tämän hallituskauden aikana annettujen esitysten joukkoon on mahtunut todellisia lainsäädännön kukkasia eikä niiltä vältytä keväänkään aikana. Kataisen ja Stubbin hallitukset tullaan muistamaan epäonnistuneesta hallitusyhteistyöstä. Kukkasten kasvattajina ne ovat olleet omaa luokkaansa.

Sekava päätöksenteko luo epävarmuutta ihmisten elämään. Politiikka ei ole rikki, hallitus on. Tällä viikolla valtiontalouden tarkastusvirasto kiinnitti huomiota hallituksen rakennepaketin huonoon taloudelliseen perustaan. Seuraavan hallituskauden on lähdettävä rivakasti liikkeelle. Seuraavia neljää vuotta ei ole varaa enää hukata. Suomi saadaan kuntoon ratkaisukeskeisyydellä ja aidolla yhteistyöllä.

Vaaliohjelmat valmistuvat. Keskustan kampanjoi "Suomi kuntoon!" -teemalla. Olemme julkistaneet viisi tavoitettamme Suomelle. Eduskuntavaalistartti on tulevana viikonloppuna Keskustaristeilyllä. Oma kampanjanikin käynnistyy ja tukiryhmäni kokoontui jo ensimmäisen kerran. Sosiaalisen median puolella vaalisivuni ovat avautuneet. Tervetuloa mukaan!


Siirry sivun alkuun
facebook