Arto Pirttilahti

Pyörän selässä Virroilta Hyvinkäälle

perjantai 15.8.2014


Suomen Keskusta r.p. järjesti viime vuoden elokuussa ensimmäistä kertaa Pyörät pyörimään -tapahtuman. Tapahtuman saama positiivinen palaute kannusti järjestämään tapahtuman tänäkin vuonna. Pyöräilijät lähtivät matkaan tiistaina 12.8. Rovaniemeltä.

Pyöräilyreitti kulkee yli kolmenkymmenen paikkakunnan läpi päätyen torstaina 21.8. Hyvinkään torille. Pysähdyspaikoilla järjestetään yleisötilaisuuksia, joissa keskustellaan ajankohtaisista teemoista ja vietetään mukavia kesähetkiä. Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä on mukana koko matkan ajan.

Pyöräilen karavaanin mukana Virtain Kurjenkylästä Hyvinkäälle ja olen tavattavissa yleisötapahtumissa reitin varrella. Ensimmäisen pyöräilypäiväni päättää Punamultailta Ruovedellä maanantaina 18.8. Illan ohjelmassa on mukana eduskuntavaaliehdokkaita ja paneelikeskustelussa Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä sekä valtiovarainministeri Antti Rinne.

Toisen pyöräilypäivän lopuksi olen yksi panelisteista Tampereen Laukontorilla tiistaina 19.8. Pirkanmaan yrittäjien kanssa yhteistyössä järjestettävässä Yrittäjäillassa. Eduskuntaryhmän kesäkokouksen toriparlamenttiin Hyvinkäälle saavumme torstaiaamuna polkien. Olen kesäkokouksessa ja sen oheistapahtumissa Hyvinkäällä ja Keravalla 21.-22.8.

Talouden pyörät on saatava pyörimään koko Suomessa. Suomen suunta saadaan muutettua laajalla yhteistyöllä. Jokaisella on oma paikkansa suunnanmuutoksentekijänä. Pirkanmaa on suurimpia vientimaakuntiamme. Tarvitsemme tekemisen meininkiä ja uskoa tulevaan omassa maakunnassamme ja kotikunnissamme.

Pyöräilytapahtuman avulla Keskusta haluaa herätellä suomalaisia yhdessä tekemiseen. Toivon omalta osaltani kannustavani pirkanmaalaisia olemaan aktiivisia tekijöitä tulevaisuuden Suomessa. Valmistautuminen tulevaan pyöräilyurakkaan on hyvässä vauhdissa. Katsotaan, kuinka satula kestää.

Tervetuloa reitin varrelle, yleisötapahtumiin tai mitäpä, jos hyppäisit itsekin pyörän selkään. Mukana voi polkea juuri niin pitkän pätkän kuin haluaa.

Tarkemmat paikkakuntakohtaiset ohjelmatiedot löydät "Olen tavattavissa" -alasivulta, jonne pääset sivun vasemman reunan valikosta.

Siirry sivun alkuun
facebook