Arto Pirttilahti

perjantai

perjantai 10.10.2014

VIIMEINEN PÄIVÄMME EDUSKUNNASSA

Päätimme näköjään aloittaa päivämme kommelluksilla. Suurien matkalaukkujen kanssa oli pieniä ongelmia, mutta saimmepahan turvamiehen aamun piristymään. Kun pääsimme isojen matkalaukkujemme kanssa työpisteellemme, Arto kävi moikkaamassa meitä. Sen jälkeen saimme tehtäväksi vielä valmistella tiivistelmän päivittäisestä mediaseurannasta.

Sitten suuntasimme Keskustan avustajien palaveriin, jossa pidimme valmistelemamme puheenvuorot. Palaveri oli rento, eikä puheenvuorojen pitäminen ollut laisinkaan paha, eikä meitä jännittänyt yhtään. Palaverin jälkeen suuntasimme viimeiselle aterialle Eduskuntatalon puolelle, jossa ruoka oli taas jälleen kerran erittäin maukasta. Kävimme myös Paulan kanssa hyvinkin mielenkiintoista keskustelua.

Ruokailusta siirryimme vielä tapaamaan edustaja Pirttilahtea viimeisen kerran. Tapaamisessa saimme työtodistuksemme ja juttelimme niitä näitä ja otimme myös vielä viimeiset kuvat yhdessä. Hyvästelimme edustaja Pirttilahden, jonka jälkeen tulimme Pikkuparlamentin puolelle. Täällä aloitimme vielä viimeisen kerran tämän blogin kirjoittamista. Saimme myös vielä Paulalta läksiäislahjat.

Viikkomme eduskunnassa oli erittäin mielenkiintoinen ja ikimuistoinen sen kaikkine kommelluksineen ja nauruineen. Odotuksemme ylittyivät täysin! Kiitokset hyvästä viikostamme kuuluu muille avustajille ja henkilökunnalle, mutta erityisesti Paulalle ja Artolle. Parempaa TET-paikkaa on todella vaikea löytää tämän kokemuksen jälkeen.

Vinkkinä muille nuorille: kannattaa ehdottomasti hakea eduskuntaan TET-harjoitteluun, jos yhtään kiinnostaa. Hakeminen ei ollut vaikeaa ja tettiläisiä otetaan ilomielin vastaan.

Enni, Teija ja Viola

PS. Keskusta-karkit ovat ihan älyttömän hyviä!!

Siirry sivun alkuun
facebook