Arto Pirttilahti

Miksi äänestää Eurovaaleissa?

perjantai 23.5.2014


Koska 2/3 eduskunnan työmäärästä koostuu EU:n kautta tulevasta sääntelystä ja direktiivien sulauttamisesta Suomen lainsäädäntöön.

Koska jokaisella EU-maalla on omat edustajansa ajamassa omien maidensa asiaa ja puolustamassa kullekin tärkeitä näkökulmia. Jos Suomella ei ole tällaisia edustajia, jäämme jalkoihin päätöksenteossa ja muun Euroopan armoille. Saamme sellaista suomalaisten asioiden ajamista kuin, minkälaisia edustajia lähetämme.

Koska EU:ssa päätetään meitä koskevista asioista, on tärkeää, että Suomella on siellä pätevät edustajat asioita ajamassa.

Koska EU:ssa päätetään hyvin paljon suomalaista maaseutua koskevista asioista. Suurissa kokonaisuuksissa päätetään muun muassa aluepolitiikasta ja maatalouspolitiikasta, joiden kautta myös suurin osa EU:n rahoista jaetaan. Vaikkei EU:ssa ole yhteistä metsäpolitiikkaa, ympäristöpolitiikan puolella tehdään siihen merkittävästi vaikuttavia päätöksiä, kuten energiapuulle kestävyyskriteerit.

Vuonna 1995 äänestettiin EU:n puolesta tai sitä vastaan. Nyt äänestämme aina Suomen puolesta. Äänestämättä jättäminen on myyrän työtä Suomea vastaan.

Jokainen voi osaltaan muistuttaa lähipiiriään äänestämisestä ja antaa vaikka naapurille tarvittaessa kyydin äänestyspaikalle. Käydään siis äänestämässä ja otetaan sukulaiset, ystävät, tuttavat ja kylänmiehet mukaan. Jälkeenpäin on sitten mukava käydä yhdessä juomassa vaalikahvit.

Keskustalta löytyy hyviä ehdokkaita Suomen asioita ajamaan!
Keskustan Eurovaaliehdokkaat


Kannatan Jouni Ovaskaa (nro 203), Pirkanmaan omaa edustajaa Euroopan parlamenttiin.

Jouni Ovaska 203


EUROVAALIT sunnuntai 25.5.2014

Siirry sivun alkuun
facebook