Arto Pirttilahti

Eduskunnassa keskustellaan Keskustan talousvaihtoehdosta

keskiviikko 23.10.2013


Tänään eduskunnan täysistunnossa keskustellaan Keskustan talousvaihtoehdosta. Meillä on esittää kasvu- ja työllisyyslinja vaihtoehdoksi hallituksen leikkauslinjalle.

Työpaikkojen luominen eli työnkysynnän kasvattaminen, palvelujen turvaaminen rakenteellisilla uudistuksilla ja velkaantumisen taittaminen ovat ehdotustemme kivijalkoja. Lisäksi korostamme oikeudenmukaisuutta. Koko Suomessa asuinpaikasta riippumatta tulee voida asua ja hankkia elantonsa - Tässä on itse asiassa Suomen vahvuus.

Tänäaamuna tulin valituksi Pohjoismaiden Investointipankin tarkastuskomitean jäseneksi kaudelle 1.6.2014-31.5.2016. Valinnan teki kokouksessaan äänestyksen jälkeen Pohjoismaiden neuvoston Suomen valtuuskunta.

Pohjoismaiden Investointipankki rahoittaa kilpailukykyä vahvistavia ja ympäristöä parantavia hankkeita sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Kestävän kehityksen näkökulma on vahvasti mukana päätöksenteossa. Toiminnassa ovat mukana Pohjoismaat ja Baltian maat. Rahoitustoiminta keskittyy energiaan ja ympäristöön, infrastruktuuriin,liikenteeseen ja viestintään, teollisuuteen ja palveluihin sekä kansainvälisiin rahoituslaitoksiin ja pk-yrityksiin.

Siirry sivun alkuun
facebook